30
dec
2023
30
dec
2023

Lux – Simpelveld

Magische lichtwandeling

Geniet deze kerstvakantie van de magische lichtwandelingen in Zuid-Limburg. Met artificial intelligence komen Romeinen, Germanen, Galliërs en Bataven weer tot leven. Elk met een spannend betoverend of intrigerend verhaal. Tegen wie vechten ze? Met wie trouwen ze? Of zijn er misschien intriges?

Ontdek het tijdens één van de zes lichtwandelingen van 1,2 tot 3,5 km, tussen 18 uur en 22 uur. Elk uur vertrekt er een nieuwe groep. Tijdens de tocht word je verwend met activiteiten van lokale ondernemers en verenigingen.

Ben je tussen 6 en 12 jaar? Vraag dan zeker naar de speurtocht aan het startpunt van de wandeling. En wie weet ontvang je een leuke beloning.

 

Lux in Simpelveld – Zaterdag 30 december

Op zaterdag 30 december word je in Simpelveld tussen 18 uur en 22 uur verwend met een magische lichtwandeling van 1,3  km in het centrum. Het startpunt van de route ligt aan het station van Simpelveld. Elk uur word je exclusief en gratis opgepikt door de Miljoenenlijn. In een half uurtje spoor je rustig naar het centrum van Bocholtz. Ben je klaar met de magische wandeling in Bocholtz? Dan kan je elk uur (19u, 20u, 21u, 22u en 23u) gratis terugrijden met de Miljoenenlijn naar het station van Simpelveld.

Tijdens de magische wandeling word je meegenomen in de intriges, huwelijken, ruzies, enz. van onze Romeinse voorgangers. Daarnaast kun je genieten van meerdere activiteiten van ondernemers en verenigingen uit Bocholtz, zoals de heemkundevereniging en One2Dance.

DEZE ROUTE IS HELAAS UITVERKOCHT!