29
dec
2023
29
dec
2023

Lux – Voerendaal

Magische lichtwandeling

Geniet deze kerstvakantie van de magische lichtwandelingen in Zuid-Limburg. Met artificial intelligence komen Romeinen, Germanen, Galliërs en Bataven weer tot leven. Elk met een spannend betoverend of intrigerend verhaal. Tegen wie vechten ze? Met wie trouwen ze? Of zijn er misschien intriges?

Ontdek het tijdens één van de zes lichtwandelingen van 1,2 tot 3,5 km, tussen 18 uur en 22 uur. Elk uur vertrekt er een nieuwe groep. Tijdens de tocht word je verwend met activiteiten van lokale ondernemers en verenigingen.

Ben je tussen 6 en 12 jaar? Vraag dan zeker naar de speurtocht aan het startpunt van de wandeling. En wie weet ontvang je een leuke beloning.

 

Lux in Voerendaal – Vrijdag 29 december

Op vrijdag 29 december word je in Voerendaal tussen 18 uur en 22 uur verwend met een magische lichtwandeling van 3 km in het centrum. Het startpunt van de route ligt aan het station. Elk kwartier vertrekt er een groep. Reserveren is dus verplicht.

Tijdens deze wandeling word je meegenomen in de intriges, huwelijken, ruzies, enz. van onze Romeinse voorgangers. Daarnaast kun je genieten van meerdere activiteiten van ondernemers en verenigingen uit Voerendaal, zoals: Ballet Ritmo, Café de Haas, Kasteel Cortenbach, Romeinse re-enactors, enz.

 

DEZE ROUTE IS HELAAS UITVERKOCHT!

Reserveer hier: