24
jun
2024
24
jun
2024

VRIENDENBIJEENKOMST

Via Belgica

Kerkrade

De provincie Limburg en de zeven partnergemeenten van Via Belgica nodigen u van harte uit voor de eerste vriendenbijeenkomst van dit jaar. En dit op maandag 24 juni in Abdij Rolduc in Kerkrade.

Tijdens dit gezellig treffen blikken we samen vooruit en ontdek je meer over de ontwikkeling van 7 nieuwe wandelroutes tussen 2025 en 2027 in Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Voerendaal, Heerlen, Simpelveld en Kerkrade. En Kerkrade mag de spits afbijten.

Ook deze keer doen we een oproep aan ondernemers en creatievelingen om producten te ontwikkelen geïnspireerd op het Romeins verleden. Interesse? Neem dan deel aan de workshop, leer elkaar beter kennen, laat de inspiratie opborrelen en ontdek hoe jij misschien kan aanhaken bij één van de nieuwe wandelroutes.

Programma:

13u00: Verwelkoming

13u10: Enkele inspirerende ondernemers aan het woord. Welke producten ontwikkelden zij? Hoe raakten ze geïnspireerd door het Romeins verleden? Hoe pak je het proces aan? En hoe maak je het succesvol?

13u30: Ga samen aan de slag in enkele workshops. Inspireer elkaar en ga naar huis met nieuwe ideeën. Misschien wordt jij onze vriend?

15u00: Hoe kan je vriend worden van de Via Belgica en aanhaken als ondernemer?

15u30 – 17u00: borrel

Locatie: Abdij Rolduc, Heyendallaan 82, 6464 EP Kerkrade.

Inschrijven: vóór 17 juni via info@viabelgica.nl (let op: plaatsen zijn beperkt)

Reserveer hier: